29 Mart 2017 Çarşamba

(Konferans) "The Fine Art of Lying"

British Institute of Florence her yıl olduğu gibi bu yıl da Shakespeare haftası düzenliyor, etkinlik 4-7 Nisan tarihleri arasında enstitü binasında gerçekleşecek, çeşitli konferanslar, workshoplar ve okumalar olacak. Italian Association of Shakespearean and Early Modern Studies (IASEMS) 2009 yılında başlattığı, bir günlük Shakespeare Graduate konferasını, ilerleyen yıllarda konferansın ismi "Shakespeare and His Contemporaries" ("Shakespeare ve Çağdaşları") olarak katılımcı kitlesi de uluslarası olarak genişletilir. Böylece Erken Dönem üzerine çalışanlar konferansa katılma şansını sahip olur. 

Bu yıl ki konu "The Art of Lying" ("Yalan Söyleme Sanatı"). Bu konferansta, "Arts of Life: On Bacon's 'Of Simulation and Dissimulation'" (Hayat Sanatları: Bacon'ın 'Yapmacıklık ve İkiyüzlülük' Denemesi Üzerine) isimli makalemi sunacağım. Aşağıdaki görseller konferansın broşüründen, ismimi tezimi yazarken eserlerinden çoğun yararlandığım Prof Kent Cartwright ile aynı sayfada görmek beni çok heyecanlandırdı. İlk defa bir uluslarası konferansa katılmanın heyecanı da cabası. : ) 


konferansın posteri

Program şöyle:


*

Floransa'da bulunacağım birkaç günü elimden geldiğinde blogta paylaşmaya çalışacağım; belki oradayken eş zamanlı paylaşım yapamam ama döndükten sonra bunları ekleyeceğim.


2 yorum: