12 Mayıs 2016 Perşembe

Mürekkepbalığı Yeni Sayı Toplantısı

Mürekkepbalığı'nın okurları bilirler, son sayımızdan bu yana bir yıldan fazla zaman geçti. Geçen yıl Şubat ayında dağıtımını yapmıştık, benim çalıştığım ilk sayıydı, dergininse 4.sayısı. O zamandan bu zamana çalıştık durduk, bir yandan başka işler yapmanın yükümlülükleri bir yandan ülke mecburiyetleri bir yandan da ekonomik zorluklar derken bu kadar vakit araya girmiş oldu. Biz yine de dergi için çalışmayı hiç bırakmadık, yazıları toparladık, fotoğrafları çektik, seçtik, röportajlar yaptık, düzeltmeleri yaptık, sonunda da istemeden verdiğimiz bu kadar arayı telafi edebilmek için iki sayı birlikte çıkma kararı aldık. Balığımızın son sayı aslında 2 sayıdan oluşuyor, 5. ve 6. sayı, dolu dolu 98 sayfa. Kapağımızda da görüldüğü gibi içerik güzel konulardan oluşuyor. :) 

Daha önce toplantılarımızda not ettiğimiz ama bir türlü hayata geçiremediğimiz aylık konuşmalar yapma, bir araya gelme fikrini, Plumon'dan Selin Hanımla yaptığımız toplantıda bir sonuca bağlayabildik. Nihayetinde hem yeni sayımızın çıkışını kutlamak hem de Plumon'a ek olarak alınan ama şimdilik Mürekkepbalığı müzesi gibi kalan dükkanın ilk açılışını yapmak üzere 10 Mayıs'ta bir araya geldik. Yalnızca bugünde değil tüm yol boyunca bizleri yalnız bırakmayan şahane okurlarımıza bir kez de buradan teşekkür ederim, verdikleri destek çok önemli.

Derginin dağıtımına salı günü başlandı, bugün de abonelere gönderimi başladı. Umarım yeni sayımızı beğenirsiniz. Daha nice sayıların kutlamalarında bir araya gelmek ümidiyle..

M.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder